MOTION-PICTURE  PRODUKTION

Hos Ambit Social er vi eksperter i videoproduktion. Vi er leveringsdygtige i mange forskellige genrer og samarbejder dagligt med en bred vifte af kunder – så uanset hvilken branche du befinder dig i, kan vi levere et tilpasset produkt, der matcher dine behov.

MUSIKVIDEO

En musikvideo er en rejse i følelser og sanser. En god og gennemtænkt idé kan hjælpe dit projekt til nye højder. Ambit Social producerer musikvideoer for både upcoming artister og etablerede navne. Vi kan varetage hele projektet fra idéudvikling og optagelse til redigering og colorgrading – eller vi kan udfylde en del af processen.

REKLAME

Den klassiske reklamevideo behøver ikke være grå og kedelig. Kommunikér dit budskab ud til dine kunder på en spændende og engagerende måde med en flot og professionel reklame video.

DRONE 

Droneoptagelser giver dig en unik mulighed for at tilføje en ny dimension til dit videoindhold og give dine kunder et sug i maven fra 100 meters højde. Dronefilm er ideelle til at præsentere dine erhvervsbygninger, naturområder, domiciler, koncerter og events – der er altid plads til en dronevideo!

BRYLLUP

Bryllupsvideoen fanger de små øjeblikke, følelserne og de smukke detaljer som udgør jeres bryllup. Vi har fokus på en smagfuld redigering og tager hensyn til jeres ønsker. Vi glæder os til at forevige jeres store dag.

EVENT

Genoplev stemningen og gør dit event uforglemmeligt for dine besøgende. Ideelt til både at skabe interaktion med dit publikum og tiltrække nye kunder.